Weboldalunk sütiket használ a jobb böngészési élmény érdekében.

Az elfogadásukkal segítesz minket abban, hogy személyre szabott tartalmakat és szolgáltatásokat nyújthassunk Neked. A sütikről bővebb tájékoztatást az 
adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.

Rólunk

Na de miért pont Lila Macska?

Ez a kérdés számtalanszor elhangzott azon közeli barátok, családtagok szájából, akik elsőként értesültek webshop terveinkről. A válasz pedig igen egyszerű: olyan nevet akartunk, ami mindenki figyelmét megragadja, és nem szükséges átküldeni a webshop linkjét Messengeren, mert elsőre megragad és megmarad. Persze a meghökkentésen túl a fő cél a stílusteremtés volt, s ehhez elengedhetetlen egy olyan arculat, mely már megjelenésében magában hordozza az egyediséget.

Jogos a felmerülő kérdés, hogy mit is értünk stílusteremtés alatt, hisz talán soha nem létezett egyszerre annyi stílusirányzat, mint napjainkban. Ahhoz, hogy kitűnjünk a tömegből és a Lila Macska neve egyet jelentsen az egyedi minőséggel, igyekszünk azt az ideológiát követni, hogy a divatos és modern irányzatok mellett teret adunk hazai kézművesek és képzőművészek számára is. A Lila Macska missziójának tekinti, hogy a belőle sugárzó egyediséget Te is hazavihesd. Hisszük azt, hogy az egyediség a részletekben rejlik, s kívánjuk, hogy ezeket a „részleteket”, kiegészítőket Te is megtaláld kínálatunkban. 

Köszönjük, hogy betértél hozzánk!

Az oldal tetejére